Entertainment

Deze serie is de ideale mix tussen OITNB en La Casa de Papel

18 juni 2019 22:35 Aangepast: 18 juni 2019 22:44
Beeld © Netflix

Met nog een seizoen te gaan is Orange is the New Black bijna ten einde, en dat betekent voor veel fans dat ze snel opzoek moeten naar een nieuwe serie om te bingen. Geen paniek, wij hebben hem voor je gevonden. De Spaanse Netflix-serie Vis a Vis voldoet namelijk aan al je wensen.

De serie lijkt erg veel op OITNB. Netflix zelf beschrijft de serie als volgt: ‘Een naïeve jonge vrouw wordt door haar vriend gemanipuleerd om te frauderen, waarna ze in de gevangenis komt. Ze moet snel leren te overleven in een harde nieuwe wereld.’ Klinkt als de ideale mix tussen OITNB en La Casa de Papel en de serie is dan ook al een enorm succes. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oh no! Verdwijnt Pretty Little Liars van Netflix?

Vis a Vis, in het Engels Locked Up genoemd, krijgt op IMDB een waanzinnig hoog cijfer, namelijk een 8,2. Het fijne van deze serie is dat je het eerste seizoen al kan gaan bingewatchen. Mocht je die achter de rug hebben, is er nog meer goed nieuws: vanaf 28 juni staan er namelijke gloednieuwe afleveringen op je te wachten. Wil je liever eerst wachten tot Orange is the New Black voorbij is? Dan zul je even geduld moeten hebben, seizoen zeven verschijnt op 26 juli op Netflix.

Bekijk hieronder alvast de trailer. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore