Entertainment

Olcay: ‘Seks met Ruud ging vanzelf’

18 juni 2019 17:04 Aangepast: 18 juni 2019 17:12
Beeld © ANP

Olcay Gulsen heeft in de LINDA. een boekje opengedaan over haar kortstondige relatie met radio-dj Ruud de Wild. Volgens de voormalig Supertrash-eigenaar was met Ruud alles anders en ging de seks daarom vanzelf tijdens hun relatie.

"Hij zegt de hele tijd ‘ik hou van je’"

In het interview, dat Olcay gaf ten tijde van haar relatie met de Radio 2-dj, vertelt ze dat hoewel ze met haar vorige partner Frans geen zin had in seks, het met Ruud juist vanzelf ging. “Met Ruud is alles anders. Ik ben superverliefd op hem en hij zegt de hele tijd ‘ik hou van je’. Dan gaat seks vanzelf.” Toch benadrukt Olcay dat de looks van Ruud niet de voornaamste reden was voor de liefde. “Hij is aantrekkelijk, maar ik ben vooral gevallen voor zijn intelligentie en brede kijk op het leven."

Toch heeft Olcay wel het een en ander aangepast aan de kleding van Ruud. “Na date vijf dacht ik: dat zwart moet eruit. Er mag wel wat meer lucht en licht in. Nu draagt hij lichtgrijs en blauw.” Helaas mocht deze transformatie niet baten en hebben de twee na enkele maanden besloten om een punt achter de relatie te zetten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olcay: 'Een relatie zonder seks is mijn droom'

Eerder dit jaar kwamen de twee officieel met het nieuws naar buiten dat de vonk was overgeslagen, na vier maanden liet Ruud via Instagram weten dat de relatie alweer gestrand was.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore