Entertainment

Dochter Riverdale-Mark Consuelos betrapte hen in de slaapkamer

18 juni 2019 14:43 Aangepast: 18 juni 2019 14:44
Beeld © Getty Images

Wat een mooie dag had moeten worden voor de dochter van Mark Consuelos en Kelly Rippa, veranderde al snel in een drama. Afgelopen zondag werd zij achttien jaar oud. En terwijl zij vrolijk de slaapkamer van haar ouders in wilde lopen, kreeg haar vader een vaderdagverrassing van haar moeder.

"Ik was niet eens in de stemming"

De Riverdale-acteur vertelt in Live with Kelly and Ryan, de talkshow van zijn vrouw, over het gênante moment. Het koppel is het er niet helemaal over eens of hun dochter Lola op de deur klopte. Volgens Mark klopte ze wel, maar volgens haar moeder Kelly trok ze zomaar de deur open. En dat terwijl Kelly niet eens zin had in een momentje met haar man. "Ik zal eerlijk zijn: ik was niet eens in de stemming. Het hele huis zat vol mensen. Mijn schoonouders zaten beneden op mij te wachten in de keuken." Ze vertelt dat ze wel moest, want ja "het was vaderdag". 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Het liefdesleven van de Riverdale-sterren

Toen Lola de deur opentrok, keek ze haar moeder recht in de ogen aan. Au! Kelly was vooral boos dat ze niet klopte op de deur en dochter Lola was vooral boos dat ze haar verjaardag zo hebben verpest. Ze smeet de deur weer dicht en schreeuwde: "Jullie hebben mijn verjaardag verpest! En mijn leven!" En het kon nog een stukje dramatischer. "Eerst zag ik alles in kleur en nu zie ik alleen nog maar zwart-wit."

Bekijk het hele fragment hier:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sneak peak Riverdale seizoen 4

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore