Entertainment

EOTB-Roy is he-le-maal klaar met Yasmine

17 juni 2019 16:50 Aangepast: 17 juni 2019 16:51
Beeld © YouTube-kanaal MTV Nederland

Hoewel de ruzie tussen Roy en en Yasmine nét was bekoeld, wordt hun vriendschap in de nieuwste aflevering van Ex on the Beach weer flink op de proef gesteld. Yasmine vliegt nieuwkomer Elodie in de extensions en ook Roy is niet veilig.

"Het is gewoon jammer dat je je zo kunt vergissen in mensen"

Alle mannen in de villa zijn wild van Elodie, tot grote ergernis van Yasmine. Ze besluit dan ook het heft in eigen handen te nemen en Elodie aan te spreken op haar gedrag. Maar al snel loopt het gesprek volledig uit de hand en vliegen de twee elkaar in de haren. Roy, een goede vriend van Yasmine, probeert tussen beiden te komen en haar te kalmeren. Maar dat kan Yasmine niet waarderen. 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vader betaalde voor ontmaagding EOTB-Renan

"Yasmine had gewoon een beetje schrik dat Elodie bovenaan de pyramide zou staan", vertelt de spierbundel in de YouTube-serie Meekijken Met van MTV. "Dus normaal is er één queen. Maar je hebt Yasmine en je hebt Elodie."

Het wordt in de video al snel duidelijk dat Roy zijn voormalig BFF nog altijd niet heeft vergeven. "Ik denk dat het eerder bij Yasmine lag", geeft hij haar de schuld. Hij snapt dan ook niet waarom ze zo kwaad werd. "Als je een echte vriend bent, ga je ertussen staan.”

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Ex On The Beach-Renan ook als puber al een echte hunk

Eerder in het programma sprak Roy ook al verslagen over zijn vriendschap met Yasmine. "Het is gewoon jammer dat je je zo kunt vergissen in mensen."

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore