Entertainment

Bijzondere mijlpaal voor Chantal Bles en familie

16 juni 2019 17:22 Aangepast: 17 juni 2019 14:04
Beeld © Instagram @chantalbles

Vandaag is het een heel bijzondere dag voor Chantal Bles en haar man Robert Doornbos. Ruim een jaar geleden kwamen ze na een tripje aan Disney erachter dat hun dochtertje Jada ernstig ziek was. Nu, na ruim een jaar vechten, maakt het gezin opnieuw een droomreis naar het pretpark. 

"Een mijlpaal", schrijft Chantal geëmotioneerd voor vertrek op Instagram. Het gezin heeft de afgelopen maanden in een rollencoaster van emoties geleefd en is daarom toe aan een beetje rust. Samen met de ouders van Chantal, hun neefje en de kleine Josh vertrekken ze met Make-A-Wish naar Parijs om te genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal Bles openhartig over heftige periode met dochtertje

"Make-A-Wish wilde Jada haar droom werkelijkheid maken. Dat gaan we de aankomende dagen doen in een droom wereld vol met prinsessen in alle gezondheid!", schrijft Chantal dankbaar bij de post.

En de familie reist volledig in stijl. In het filmpje op de account van Chantal is te zien hoe de kleine Jada instapt in een busje versierd met haar favoriete Disney karakters en haar naam. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Disneyland Parijs beleeft eerste Gay Pride

Vorig jaar werd bij Jada een grote niertumor met uitzaaiingen ontdekt. Een zware behandeling volgde, maar gelukkig werd de peuter vorige maand schoon verklaard. "We voelen ons gezegend en zijn de gelukkigste ouders ter wereld", maakten Chantal en Robert het nieuws bekend op Instagram. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore