Ga naar de inhoud
Entertainment

Madonna onder vuur vanwege 'arrogante houding'

Beeld © Getty Images

Madonna's aanwezigheid tijdens de Graham Norton Show is niet bij iedereen in goede aarde gevallen. Op Twitter verschijnen aan een stuk door berichtjes over haar houding, die door veel kijkers als arrogant wordt bestempeld.

De kritiek begint al als Madonna aangekondigd wordt en op de beroemde rode sofa naast regisseur Danny Boyle en acteurs Lily James en Himesh Patel plaatsneemt. Met een attitude van heb ik jou daar laat de zangeres weten dat ze niet gewend is om iets te delen. Om even later presentator Graham Norton te bekritiseren over zijn outfit en vervolgens zélf bijna een wardrobe malfunction te krijgen.

Ook tijdens de rest van het interview komt ze afgeleid en ongeïnteresseerd over. Als Graham haar vraagt naar de voetbalcarrière van haar zoon David reageert ze met een lachje dat "haar medicatie nog niet werk".

Madonna
Lees ook:
Madonna volgend jaar niet te zien op songfestival

Ook de manier waarop ze tegen de 80-jarige acteur Ian McKellen praat, die ook te gast is, kan volgens kijkers niet door de beugel. Op de vraag van presentator Graham of de twee elkaar al eens ontmoet hebben reageert ze direct met "ik denk het niet", waarna de acteur haar eraan herinnerde de ze elkaar wel degelijk al een gezien hebben.

Als even later het gesprek gaat over de 80ste verjaardag van de acteur gaat het van kwaad tot erger. Madonna vraagt zich hardop af waarom zij niet was uitgenodigd, waarop Ian ad rem reageert: "Jij was niet uitgenodigd omdat je niet meer weet dat we hebben samengewerkt."

Madonna
Lees ook:
Madonna volgend jaar niet te zien op songfestival

De kijkers op Twitter laten het er niet bij zitten en maken haar helemaal af.  "Madonna was onbeleefd, respectloos en zuur", schrijft iemand. 

Graham
Lees meer:
Graham Norton Show krijgt na 20 jaar andere host

Kijk de volledige uitzending met Madonna hieronder.