Entertainment

Lil' Kleine geniet van eerste Vaderdag als papa

16 juni 2019 13:49 Aangepast: 16 juni 2019 14:29
Beeld © Instagram @Lilkleine

Hij is pas net vader geworden, maar valt nu al met zijn neus in de boter! Op Instagram deelt de 24-jarige rapper een idyllisch filmpje van zijn pasgeboren zoontje en liefste Jaimie.

"Me alles eerste vaderdag"

"Me alles eerste vaderdag", schrijft de rapper trots bij het filmpje. En zo te zien is 'ie al goed in de watten gelegd, want er staat een heerlijk ontbijtje op hem te wachten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook moeder Lil' Kleine laat van zich horen

Het kindje kwam afgelopen zondag ter wereld, maar de kersverse ouders hielden hun zoontje tot vrijdag verborgen. Tijdens zijn optreden op het 7th Sunday Festival in Veghel vorige week vertelde Lil'Kleine het publiek al dat hij vader was geworden, maar verdere details deelde hij niet.

Inmiddels weten we dat het ventje 9 juni geboren is en de naam Lío Zion Vaes Scholten heeft gekregen. Wat zou zijn afgeleid van een discotheek op Ibiza, waar de twee graag komen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vader Lil' Kleine overmand door emoties komst Lío

Afgelopen kerst maakte de rapper via Instagram bekend vader te worden van een zoontje. Ook stappen Jorik, de echte naam van de rapper, en Jaimie binnenkort in het huwelijksbootje. Eerst hadden ze plannen om het voor de geboorte van Lío te doen, maar "het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil", vindt het stel. De rapper had in ieder geval zin om vader te worden. "Ik word zijn beste vriend. Ik hoop dat hij me op een dag gaat bedanken voor het feit dat ik zijn vader ben."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore