Entertainment

Geri Horner spijt van verlaten Spice Girls

16 juni 2019 08:40 Aangepast: 16 juni 2019 12:14
Beeld © Getty Images

Tijdens het allerlaatste concert van hun reünie-tour traden de Spice Girls zaterdag op in het Wembley-stadion. Het was een emotionele avond voor zowel de fans als de zangeressen, met Geri Horner in het bijzonder. Zij kwam tijdens de show nog even terug op haar 'uitstapje' in 1998.

"Het spijt me. Sorry dat ik weg ging. Ik was een trut"

"Ik wil even iets zeggen wat ik al een hele tijd geleden had moeten zeggen", tekende de BBC op. "Het spijt me. Sorry dat ik weg ging. Ik was een trut. Het voelt zo goed om weer terug te zijn bij de meiden van wie ik hou", aldus Ginger Spice.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Spice Girls kondigen nieuwe speelfilm aan

Geri verliet de meidengroep 21 jaar geleden omdat ze "vermoeid was en een break nodig had." In 2007 keerde ze weer terug voor een reeks reünieconcerten.

Het laatste concert op Wembley was ook de laatste kans op een volledige reünie van de meidengroep, inclusief Victoria Beckham. Die reünie kwam er echter niet, waar de overige dames tussendoor de nodige grapjes over maakten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Ook bij tweede Spice Girls-show regent het klachten

Zo pasten ze de songtekst van hun hit Wannabe aan naar "Easy V doesn't come for free... Where is she?" en grapte Geri dat ze misschien audities moesten gaan houden toen het publiek ineens uitzinnig meezong, want "er is altijd wel plek is voor een vijfde lid."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Veel klachten over slecht geluid bij Spice Girls reünie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore