Mis niets van Love Island

Vader Love Island-Stenn niet te spreken over Chey

14 juni 2019 18:42 Aangepast: 14 juni 2019 19:10
Beeld © RTL / Love Island

Hoewel Stenn en Chey hun liefde in Gran Canaria nog een tweede kans geven, ziet de vader van de negentienjarige Antwerpse de romance liever floppen. Zo schrijft hij onder een post van Love Island op Instagram.

"Als vader zijnde van Stenn hoop ik dat mijn zoon eindelijk inziet dat ze een spel speelt met hem"

De kandidaten van het programma mogen op geen enkele manier contact hebben met het thuisfront. Daarom zit er niets anders op voor de ouders dan hun kroost dagelijks op televisie en Videoland te bekijken, en de social kanalen van het programma goed in de gaten te houden. De vader van Stenn volgt het programma op de voet en is duidelijk niet blij met de keuze van zijn zoon. En dat mag iedereen weten ook.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

OMG: Love Island's Chey zat in deze populaire videoclip

Hij kan het dan ook niet laten om zijn ongezouten mening over de tortelduifjes te geven. "Als vader zijnde van Stenn hoop ik dat mijn zoon eindelijk inziet dat ze een spel speelt met hem", schrijft 'ie een tikkeltje teleurgesteld in zijn jongen.

Ook afvallers Kaat en Vinnie reageren onder de post. "OMG it's the truth bike!", schrijft Kaat. En Vinnie weet zeker dat de aflevering van vanavond "vonken" gaat geven.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Deze hunk zie je vanaf vanavond in Love Island

Maar de vader van Chey is niet de enige met zijn twijfels. Ook sommige mensen in de villa twijfelen aan de oprechtheid van krullenbol Chey. Maar de komst van nieuwkomer Teddie kan wel eens voor flink wat opschudding gaan zorgen... Zij heeft namelijk haar zinnen gezet op de spierbundel en Chey is niet van plan langer haar best te doen. "Als Stenn wil gaan, moet 'ie gaan", zegt ze in een preview van vanavond.To be continued...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Is Simon Cowell de nieuwste Love Island UK-deelnemer?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore