Entertainment

Vader Lil' Kleine overmand door emoties komst Lío

14 juni 2019 17:39 Aangepast: 17 juni 2019 11:17
Beeld © Instagram @maarten637

Het kindje van Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes kwam afgelopen zondag ter wereld en maakte van Maarten Scholten een trotse opa. En hij wil het kleine ventje het liefst de hele dag knuffelen.

"Wat een heerlijk gevoel"

"Wat een heerlijk gevoel", schrijft de kersverse grootvader vol emotie op zijn Instagram. Op het kiekje houdt de vader van Jorik, de echte naam van de rapper, de kleine Lío Zion in zijn armen.

Tijdens zijn optreden op 7th Sunday Festival in Veghel zondag, vertelde Kleine het publiek al dat hij vader was geworden. Maar verdere details deelde hij niet. Vandaag liet hij voor het eerst zijn kindje aan de wereld zien aan de hand van een Instagram-post.

View this post on Instagram

Wat een heerlijk gevoel !

A post shared by Maarten Scholten (@maarten637) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Lil' Kleine deelt eerste babyfoto zoontje

Lil’ Kleine heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij geen goede band heeft met zijn moeder. Zijn vader betekent dan ook alles voor hem. “Ik ben hem gewoon heel dankbaar voor alles”, vertelde hij liefdevol over zijn vader in het programma Waar Is De Mol?. “Mijn leven staat nu in het teken van mijn vader, totdat hij er niet meer is. Ik geloof in mijn vader. Voor mij is mijn vader God.”  

Eerder in het tv-programma sprak Jorik al openhartig over zijn soms ondraaglijke jeugd en de ontbrekende relatie met zijn moeder. “Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan met mij als kind”, vertelde hij in het programma aan presentator Johnny de Mol. "Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil' Kleine gaat aan de slag voor Talpa

Lil' Kleine en Jaimie zijn sinds 2017 een koppel. Het stel was van plan deze zomer te trouwen, maar de bruiloft werd vanwege de zwangerschap uitgesteld.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`