Entertainment

Lil' Kleine deelt eerste babyfoto zoontje

14 juni 2019 13:40 Aangepast: 14 juni 2019 14:25
Beeld © Instagram @lilkleine

Lil' Kleine heeft voor het eerst een babyfoto op Instagram geplaatst. Het zoontje van de rapper en zijn verloofde Jaimie Vaes werd op 9 juni dit jaar geboren.

"Een legende is geboren"

Ook onthult Lil' Kleine de babynaam: Lío Zion Vaes Scholten. Hiermee wordt duidelijk dat het jongetje zowel de achternaam van zijn moeder als van zijn vader zal dragen. "Een legende is geboren", schrijft de rapper erbij. Tijdens een optreden bij een festival kondigde Lil' Kleine de geboorte van zijn eerste kind aan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Verloofde Lil' Kleine bevallen van zoontje

Ook Jaimie heeft inmiddels een foto geplaatst op Instagram. "De liefde van mijn leven, voor altijd", schrijft ze bij de schattige foto van de kleine spruit. "Dankjewel Lil' Kleine, dat je het schattigste dingetje ooit met mij hebt gemaakt."

Afgelopen kerst maakte de rapper via Instagram bekend vader te worden van een zoontje. Ook stappen Jorik, de echte naam van de rapper, en Jaimie binnenkort in het huwelijksbootje. Eerst hadden ze plannen om het voor de geboorte van Lío te doen, maar "het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil", vindt het stel. De rapper had in ieder geval zin om vader te worden. "Ik word zijn beste vriend. Ik hoop dat hij me op een dag gaat bedanken voor het feit dat ik zijn vader ben."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore