Entertainment

Drake komt met muziek na titel Toronto Raptors

14 juni 2019 08:42 Aangepast: 14 juni 2019 13:23
Beeld © Instagram @champagnepapi

Drake kan zijn geluk niet op: de Toronto Raptors zijn kampioen van de Amerikaanse basketbalcompetitie. Om dat te vieren, brengt de rapper, groot fan van de club, twee nieuwe nummers uit. De 32-jarige Canadees plaatste kort na het behalen van de titel op Instagram een foto van de gewonnen trofee, met twee titels erbij: Omertá en Money in the Grave. Het laatste nummer maakt Drake in samenwerking met Rick Ross.

"Wij hebben met ons hart gespeeld"

Voor Drake voelt de overwinning van de Raptors ongetwijfeld ook een beetje als zijn overwinning. De rapper is vaak langs de zijlijn te vinden om de ploeg aan te moedigen. Hij is bloedfanatiek en gaat soms zelfs iets te ver: Drake kreeg het tijdens de finale verbaal aan de stok met spelers van de tegenstander.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Drake maakt ruzie met basketbalteam

Hoezeer de Hotline Bling-rapper meeleeft met de ploeg, blijkt wel uit het feit dat hij een interview gaf na de wedstrijd - iets wat normaal aan de spelers is voorbehouden. "We hebben met ons hart gespeeld", zei een euforische Drake. "Deze overwinning is gebaseerd op pure wilskracht. We hebben het gedaan. Ik heb het jullie gezegd."

De Toronto Raptors wonnen in de zesde wedstrijd van de best-of-sevenserie van Golden State Warriors, waardoor de finale met 4-2 werd beslist. Het is voor het eerst dat een Canadese club een NBA-titel wint.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chris Brown en Drake slaan de handen ineen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore