Entertainment

Amy Schumer laat kritiek over ziekenhuisonderbroek achter zich

13 juni 2019 18:59 Aangepast: 13 juni 2019 20:49

De kersverse moeder Amy Schumer heeft gereageerd op de kritiek die ze kreeg nadat ze eerder deze week foto's van zichzelf in een ziekenhuisonderbroek had gedeeld. "Het spijt me ontzettend als ik iemand heb beledigd met mijn ziekenhuisondergoed. Maar ik maak eigenlijk een grapje", schrijft de Amerikaanse comédienne op Instagram.

"Het spijt me ontzettend als ik iemand heb beledigd"

Amy, die vorige maand beviel van zoon Gene, deelde onder meer een kiekje waarop ze gehuld in enkel een bh, ziekenhuisonderbroek en sneakers achter de kinderwagen loopt. Op de foto kreeg de comédienne veel reacties. Zo vonden meerdere volgers het ongepast dat ze zo over straat ging, maar kreeg ze aan de andere kant ook weer complimenten voor haar realistische beeld van een onlangs bevallen vrouw.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Amy Schumer reageert op kritiek 'moedermaffia'

Eerder kreeg Amy ook al de 'moedermaffia' over zich heen omdat ze twee weken na haar bevalling alweer op het podium stond. Vele moeders vonden dat ze veel te snel weer aan het werk was gegaan. "Liefde naar alle mama's die kritiek leverden op mijn optreden van afgelopen nacht", reageerde ze toen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Amy Schumer aangevallen door moedermaffia

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore