Entertainment

Chantal 'Selfy' Janzen laat weer van zich horen

12 juni 2019 21:08
Beeld © Instagram @chantaljanzen.official

Het is even geleden dat het alter ego van Chantal Janzen haar gezicht liet zien op Instagram. Maar Selfy is terug van weggeweest en wil graag even een gevoelig onderwerp bespreken: fatshaming.

"Ik vind dat niemand iemand anders moet fatshamen"

Volgens de influencer moet iedereen à la minuut stoppen met 'fetsheming', zoals ze het zelf schrijft. "Niemand moet iemand meer met fetsheming doen want dat is niet leuk", schrijft ze op Instagram.

Ook plaatst ze nog een toelichting in de vorm van een video over het onderwerp. Hierin vertelt ze dat een vriendin van haar uitgemaakt is voor dikke kip. "En dat is helemaal niet leuk. Want ze is helemaal geen dikke kip. Het is helemaal niet waar en ze is ook geen kip. Eigenlijk is het een soort fatshaming”, vertelt ze met een hoog piepstemmetje.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Ook baby Chantal Janzen megafan van Duncan

Maar tussen het ginnegappen door heeft ze een serieuze boodschap. Want ze vindt het echt niet oké dat mensen worden aangesproken op hun gewicht. Zowel dames met een maatje meer, als meiden die juist moeite hebben op gewicht te blijven. "Ik vind dat niemand iemand anders moet fatshamen. Als iemand naar je toekomt en iets naars wil zeggen moet je zeggen 'sheming' mij niet. Want dat is niet leuk."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Chantal Janzen geeft groot pyjamafeestje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore