Entertainment

Lief: Opa van Tim ontmoet zijn grote held Epke Zonderland

12 juni 2019 18:25 Aangepast: 12 juni 2019 20:10
Beeld © YouTube-kanaal NPO 3

Tim Senders en opa Frits hebben voor hun YouTube-serie Op avontuur met de opa van Tim, al een heleboel van de bucketlist afgetikt. Zo zijn ze naar de Zwarte Cross geweest, geracet op het circuit en zijn samen naar Lissabon geweest. Maar de 89-jarige heeft nog éen grote droom: Epke Zonderland ontmoeten. En die langgekoesterde wens gaat eindelijk in vervulling.

"Het was geweldig"

Tim Senders heeft voor opa Frits een hele bijzondere dag gepland staan. Opa Frits gaat eindelijk zijn grote held Epke Zonderland ontmoeten. Zelf heeft Frits tot zijn veertigste ook op turnen gezeten, iets wat volgens hem bijgedragen heeft aan zijn gezondheid. Als Tim hem vertelt dat vandaag de dag is dat zijn droom uitkomt, verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht. "Geweldig", weet hij nog net uit te brengen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Zielig: Opa Streetlab-Tim krijgt tegenslag

En een beetje goed nieuws kan de opa van Tim wel gebruiken. De 89-jarige heeft darmkanker en daardoor schommelt zijn gesteldheid. Hiervoor heeft hij een tijdje in een verzorgingshuis in Utrecht gezeten, zodat hij zijn behandeling kon doorzetten. Inmiddels is hij gelukkig weer thuis en staat hem een leuke dag te wachten. Als is 'ie wel een beetje zenuwachtig.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Lief! Streetlab-Tim doet oproepje voor jarige opa

Opa Frits is zijn hele leven lang turnleraar geweest, en als hij de zaal binnenkomt doet dat iets met hem. Nu is het nog wachten op zijn grote held: Epke.

En dan komt de olympisch kampioen uit het niets aanlopen en staat Frits oog in oog met zijn grote sportheld. "Ik vind het schitterend", bedankt opa Frits zijn liefste kleinzoon. Als hij afscheid neemt staan de tranen in zijn ogen. "Het was geweldig."

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore