Entertainment

John van den Heuvel ervaart alleen nog privacy tijdens seks

12 juni 2019 16:13
Beeld © ANP

Misdaadjournalist John van den Heuvel wordt dag en nacht in de gaten gehouden. Spontaan ergens een hapje eten, naar de bioscoop gaan, een boottochtje maken; het zit er niet in. "Het is heftig", vertelt de voormalig politieagent aan Tatum Dagelet voor Viva.

"Als mijn gezin op een gegeven moment aangeeft het niet meer te trekken, kies ik natuurlijk voor mijn gezin"

Ondanks de ingrijpende maatregelen die zijn leven totaal op z'n kop zetten, blijft John positief. "Ik ben nooit meer alleen, dat is dan weer het voordeel", vertelt hij gedurende het interview. Elke minuut van zijn dag beleeft 'ie samen met zijn beveiligers. Volgens de verslaggever wordt zelfs Willem-Alexander op dit moment niet zo heftig beveiligd.

Niet alleen wordt hij op de voet gevolgd door zijn beveiliging, ook thuis staat alles op scherp. Het enige momentje privacy ervaart hij tijdens seks. "Daar is de beveiliging niet bij", grapt hij. "Alles wat zich binnen de muren van ons huis afspeelt - dus ook de slaapkamer - is redelijk intiem en spontaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Interpol wijst arrestatiebevel John van den Heuvel af

Toch droomt de 56-jarige, van wie het glas altijd halfvol is, van een leven zonder beveiliging. "Waar ik nu heel blij van zou worden is als ik mijn normale leven terug zou krijgen." Desalniettemin peinst hij er niet over een andere beroep te beoefenen. Al wordt het hem soms wel allemaal even te veel, en ook voor zijn familie. "Als mijn gezin op een gegeven moment aangeeft het niet meer te trekken, kies ik natuurlijk voor mijn gezin."

Ook zijn vrouw blijft hem de volle 100% steunen. En dat vindt John bewonderingswaardig, aangezien zij niet voor zijn werk heeft gekozen. "Natuurlijk is ze er af en toe ook wel klaar mee om continu een heel gezelschap van mensen om zich heen te hebben. Ik ook. Maar daar klaagt ze niet over, dat vind ik heel knap."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John van den Heuvel: 'Ridouan Taghi moet zich voor rechters verdedigen'

Zijn vrouw is zijn grote steun en betekent alles voor hem. Maar tijdens het interview onthult de boevenvanger dat hij in het verleden al wel eens een keer een slippertje heeft begaan. "Daar ben ik niet trots op (...) Destijds was ik misschien een beetje een boefje, ja. Het is aan mijn vrouw te danken, hoe zij daarmee is omgegaan, dat we nog bij elkaar zijn."

John ontmoette zijn vrouw op vakantie in Lloret de Mar. Hij vroeg haar ten dans, en van het een kwam het anders. "Ik verwachtte nooit meer iets van haar te horen. Maar toen ze terug was in Nederland, belde ze meteen."

Het hele interview met John en Tatum lees je nu in Viva.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`