Entertainment

Wauw: Je kunt je zomer doorbrengen in de EOTB-villa

12 juni 2019 15:05
Beeld © Booking

Of je de avonturen van Ex On The Beach All Stars wilt evenaren, is aan jou. In elk geval kun je je wél wanen in de prachtige villa waar de deelnemers verbleven tijdens de opnames. Zoek maar vast een gaatje in je agenda, trommel je vrienden op, want na het zien van de foto's ben je waarschijnlijk om.

Villa Monsoon is een viersterrenvilla op het Thaise eiland Koh Samui, met alles erop en eraan om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Nodig maximaal 11 mensen uit, en de pret kan beginnen. Naast een heerlijk buitenzwembad, heeft de villa ook een fitnessruimte en een tennisbaan, mocht je sportief zijn aangelegd. Ben je meer van de lekker niks doen-vakanties, dan kun je je vermaken met de flatscreen-tv, iPod-dock, dvd-speler en natuurlijk naar het strand. Vergeet de filmzaal niet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vader betaalde voor ontmaagding EOTB-Renan

Je huurauto parkeer je gewoon lekker bij de villa en je hoeft niet te denken aan je toiletartikelen, badjas of haardroger, aan alles is gedacht. Je wordt gratis bij het vliegveld opgepikt en dagelijks wordt de villa schoongemaakt. Handig, als er een wild feestje is geweest. Verder kun je een potje poolen en kun je je boodschappen gewoon laten bezorgen. Gratis WiFi? Natuurlijk!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

EOTB-Nikki: 'Ronnie Flex toch niet vader van mijn kind'

Gelukkig kost deze prachtvilla je geen godsvermogen, voor zo'n vijftig euro per persoon per nacht kun je hier boeken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

In dit programma maakte EOTB-Lisa haar tv-debuut

RTL Boulevard/Booking

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore