Entertainment

Vader betaalde voor ontmaagding EOTB-Renan

12 juni 2019 11:19 Aangepast: 12 juni 2019 11:31
Beeld © MTV

Opmerkelijke uitspraken bij Ex On The Beach All Stars-Renan. In een aflevering van 'Meekijken met...' vertelt de knapperd namelijk dat hij op zijn vijftiende ontmaagd is op een wel erg bijzondere manier. Zijn vader heeft er namelijk voor gezorgd dat hij naar een prostituee kon.

"Amai, dat is een knappe! Daar zou ik wel eens naar binnen willen"

Wanneer Koen Kardashian aan Renans ouders vraagt waar hij zijn talenten tussen de lakens vandaan heeft, vertelt zijn vader dat dit allemaal begon toen Renan vijftien was. "We hadden een kroegentocht in Antwerpen georganiseerd en hij mocht voor de eerste keer mee. Iedereen had wat gedronken en uiteindelijk liepen we terug langs het schipperskwartier (de prostitueebuurt van Antwerpen). Toen zei Renan ineens: "Amai, dat is een knappe! Daar zou ik wel eens naar binnen willen." Zijn oom zei nog: "Dat durft Renan vast niet," waarop Renan antwoordde: "Niet durven? Let maar op."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex On The Beach-Renan ook als puber al een echte hunk

Het is dus echt de vader van Renan die hem uiteindelijk vijftig euro geeft om een bezoekje te brengen achter de ramen. Bizar genoeg lijkt de moeder van Renan ook een rol te spelen in dit romantische verhaal. Wanneer zij op de hoogte wordt gebracht van het avontuur van haar zoon, wordt haar gevraagd om even te wachten tot hij klaar is. Zo geschiedde.

Bekijk de schokkende beelden hier:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yes! Alisa en Renan maken comeback in EOTB All Stars

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore