Entertainment

Kylie Jenner en Jordyn Woods praten weer

12 juni 2019 07:42 Aangepast: 12 juni 2019 07:56
Beeld © Getty Images

De lucht lijkt definitief te zijn geklaard tussen voormalig beste vriendinnen Kylie Jenner en Jordyn Woods. Ze zijn gespot in dezelfde club en er kon zelfs een 'hallo' vanaf, volgens TMZ.

De ruzie tussen de beide 21-jarige dames lijkt verleden tijd. De twee waren afgelopen vrijdag samen met Tristan Thompson in een nachtclub en spraken kort met elkaar in de VIP-ruimte. Volgens TMZ was Kylie een half uurtje binnen, terwijl Jordyn er ongeveer twintig minuten heeft rondgehangen. Kylie zou degene zijn die gedag ging zeggen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner organiseert The Handmaid's Party

De voormalig hartsvriendinnen lachten naar elkaar toen ze elkaar zagen. Hun interactie zou totaal niet ongemakkelijk zijn geweest. Een bron vertelt dat er een goede sfeer hing. De twee waren niet alleen, maar omringd door vrienden.

De vriendschap tussen Kylie en Jordyn eindigde in februari dit jaar, toen Jordyn vreemdging met Tristan op een huisfeestje, het inmiddels ex-liefde van Kylie's zus Khloe. Niet gek dus, dat alle ogen afgelopen vrijdag waren gericht op Kylie en Jordyn, die beide naar een verjaardagsfeest gingen van een vriendin.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner is nu 'professioneel vlogger'

Tristan verscheen dus ook op het feestje samen met onder andere Drake. Volgens bronnen van TMZ spraken Kylie en Jordyn geen woord met hem, alleen Kendall zei hem gedag.

Het lijkt erop dat er eindelijk een sprankje vrede in de lucht hangt tussen Kylie en Jordyn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner met spoed naar ziekenhuis met dochter

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore