Ga naar de inhoud
Entertainment

Romy Monteiro laat zich kwetsbaar fotograferen

Beeld © Instagram @romymonteiro

Romy Monteiro heeft niets te verbergen en verschijnt puur natuur op Instagram. De nietsverhullende foto van haar "happy place" wordt massaal geliket en onder het kiekje regent het complimenten. Maar wat wil je dan, als je vriendje fotograaf is.

"Oké deze fotograaf ken ik..."

Romy Monteiro is weer helemaal happy in de liefde. De musicalster en presentatrice is gevallen voor Jasper Suyk, die fotograaf is van beroep. En daar maakt de 26-jarige handig gebruik van. Haar liefje helpt regelmatig met het vullen van haar Instagram en ook dit kiekje is gemaakt door Jasper. En dat bleef ook Marco Borsato niet onopgemerkt. "Oké deze fotograaf ken ik...", reageert hij lollig onder de post.

Romy
Lees ook:
Romy Monteiro open over breuk verloofde

De tortelduifjes maakten hun relatie een paar weken geleden officieel bekend. De twee brachten afgelopen april samen al wel een bezoekje aan Hawaii, maar wilden tot voor kort niets bevestigen over een eventuele romance.

Het tripje vond plaats na het nieuws dat Romy haar verloving had afgebroken met ex-vriend Django in januari. "We hebben heel veel van elkaar gehouden en helaas mocht het niet zo zijn dat we verder gingen als man en vrouw. Maar wel als vrienden”, gaf ze destijds toen eerlijk toe. 

Romy
Lees ook:
Romy Monteiro maakt smak tijdens racedagen