Entertainment

Olcay Gulsen: 'Ik wil nooit iemand kwetsen'

11 juni 2019 19:02 Aangepast: 11 juni 2019 19:07

Olcay Gulsen heeft nogmaals haar excuses aangeboden voor de uitspraken die zij gisteravond deed in RTL Boulevard. De deskundige zette in de uitzending haar vraagtekens bij de nieuwe curvy paspoppen van Nike en dat werd door velen als beledigend opgevat.

"Dit staat zo ver van mijn werkelijkheid af, dat het me ook veel pijn doet dat vrouwen zich gekwetst voelen door mij"

“Het laatste wat ik wil doen is vrouwen, voor wie ik zoveel bewondering heb, in een hokje stoppen of labelen. En dat heb ik écht niet bedoeld.” Eerder vandaag liet ze al op haar Instagram weten spijt te hebben van hoe haar uitspraken zijn overgekomen. "Heel mijn carrière heb ik toegewijd aan vrouwen. Ik hou van vrouwen en wil ze het liefst op een podium zetten. Ik wil achter ze staan, naast ze staan, vóór ze staan als het moet. Dit staat zo ver van mijn werkelijkheid af, dat het me ook veel pijn doet dat vrouwen zich gekwetst voelen door mij. Ik wil nooit iemand kwetsen en biedt wederom oprecht mijn excuses aan.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Olcay biedt excuses aan voor uitspraken over curvy paspoppen

Volgens Olcay ging het gesprek meer over de merkstrategie van Nike. "Ik denk dat dat niet goed uit de verf is gekomen. En dat heb ik zelf niet goed kunnen neerzetten dus daar voel ik me schuldig aan. Maar ik zou nooit in mijn leven vrouwen willen fatshamen. Dat ben ik niet.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Nike flikt het weer en komt met curvy paspoppen

In het item van gister over de nieuwe vollere paspoppen zei de presentatrice te schrikken van de omvang van de pop. "Ik vind: dit is niet echt een maatje meer. Dit is maatje 48-50 denk ik." Peter R. de Vries reageerde met de vraag 'wat dat uitmaakt? "Ik vind het persoonlijk vrij onwaarschijnlijk dat deze vrouw fit genoeg is om te gaan sporten", reageerde Olcay, wat ladingen aan boze reacties op social media veroorzaakte.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore