Entertainment

Barry Atsma schittert in The Rook

11 juni 2019 16:32 Aangepast: 11 juni 2019 17:28

Ziggo gaat vanaf 1 juli, een dag na de première in de VS, de nieuwe thriller The Rook uitzenden. Dat maakte de zender maandag bekend.

In de bovennatuurlijke thriller speelt Barry Atsma samen met grote sterren als Emma Greenwell, Joely Richardson en Olivia Munn. The Rook speelt zich af in de toekomst en is losjes gebaseerd op de gelijknamige fantasy-thriller roman van Daniel O'Malley die in 2012 gepubliceerd werd.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Barry Atsma genomineerd voor beste acteur in Duitsland

De serie volgt Myfanwy Thomas, een jonge vrouw die bijkomt in de stromende regen op de Millennium Bridge in Londen, omringd door dode lichamen met rubberen handschoenen. Ze heeft geen idee wie ze is en hoe ze daar terecht is gekomen. Mede dankzij een door haarzelf geschreven briefje, komt de vrouw erachter dat ze een hoge functie heeft bij Checquy, de geheime dienst van Groot-Brittannië voor mensen met paranormale gaven.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Barry Atsma laat zich helemaal gaan

Barry Atsma vertolkt de rol van Peter van Syoc, een charmante en psychotische sleutelfiguur van een crimineel kartel dat bekend staat als The Lugat. Het is niet de eerste buitenlandse serie waarin de Nederlander te zien is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore