Entertainment

Monica Geuze: 'Zo moeilijk om een kind op te voeden'

11 juni 2019 15:50
Beeld © Instagram @monicageuze

Elke week brengt Monica Geuze een nieuwe vlog uit en vaak staat Zara-Lizzy in de spotlight. Fans vinden dit maar al te leuk, ook al vindt de brunette het blijkbaar soms best moeilijk om moeder te zijn. "Ik vind het zo lastig om een kind op te voeden", vertelt ze openhartig.

"Hoe voed je in hemelsnaam een kind op waar je ook nog eens mee kan praten? Echt heel lastig" 

"Ik heb dus een boek gekocht", vertelt Monica. "Als het goed is staan er allemaal opvoedtips in enzo." Vervolgens vertelt de vlogster openhartig over haar onzekerheid over het opvoeden van haar dochtertje. "Zara-Lizzy is nu iets ouder dan tien maanden. En ik begin nu een beetje door te krijgen wat ze doet. Ik denk dan: 'Wat begrijp je nou wel en wat begrijp je nou niet?' Hoe voed je in hemelsnaam een kind op waar je ook nog eens mee kan praten? Echt heel lastig." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze wil dochter van social media halen

Later in de vlog kiest Monica ook voor wat quality time met haar dochtertje. "Ik had vanavond eigenlijk een etentje, maar dan moest ik weer haasten en mezelf klaarmaken", legt ze uit. "Dan moest ik de kleine weer haastig op bed leggen en moest er een oppas komen. Dus even gewoon niet." Het werd dus een avondje met zijn tweeën. "Lekker samen chillen, dan mag je misschien iets later naar bed van mij", zegt ze tegen Zara-Lizzy. "Hoe kan je nou zo schattig zijn?" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze eerlijk over bevallingservaring

Ook neemt Monica afscheid van kleertjes van haar dochtertje in de vlog. "Ik had dingen gekocht toen ze net geboren was die ze dan later aan zou kunnen, maar die ben ik gewoon helemaal vergeten en daar past ze dan nu niet meer in", zegt ze teleurgesteld. "Op de één of andere manier doet het me ook een beetje pijn om bepaalde kledingstukken weg te doen. Ja, het is een beetje overdreven. Dan zie ik het en heb ik bepaalde herinneringen aan die dag dat ze het droeg." Zara-Lizzy is het eerste kindje van Monica en haar vriend Lars Veldwijk. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore