Ga naar de inhoud
Entertainment

Olcay biedt excuses aan voor uitspraken over curvy paspoppen

Olcay Gulsen heeft haar excuses aangeboden voor de uitspraken die zij gisteravond deed in RTL Boulevard. De deskundige kreeg heel wat kritiek over zich heen na een item over de nieuwe paspoppen met een maatje meer van sportmerk Nike.

"Ik hou van mensen in elke vorm"

Op Instagram schrijft Olcay: "Ik ben absoluut geen fatshamer en het spijt me als ik mensen heb gekwetst, want dat is nooit mijn bedoeling. Wellicht heb ik het niet goed uitgelegd, maar alsnog mijn oprechte excuses." Ze sluit haar bericht af met: "Ik hou van mensen in elke vorm."

Olcay
Lees ook:
Olcay over breuk Ruud: Ik heb tijd nodig

Gisteravond was Olcay in RTL Boulevard te gast om de nieuwe paspoppen van Nike te bespreken. In een winkel in Londen staan namelijk naast de 'normale' paspoppen, nu ook curvy paspoppen met een maatje meer. De deskundige gaf aan dat zij het onwaarschijnlijk vond dat vrouwen met deze maat fit genoeg zijn om te sporten. Ook vond ze het een frappante keuze om voor deze oversized paspoppen te gaan, omdat Nike normaal staat voor sporten op hoog en atletisch niveau. Toch nuanceerde ze haar uitspraken wel iets: "Ik vind namelijk, tuurlijk, iedere vrouw moet kunnen sporten en ik vind het fantastisch dat Nike dit doet alleen het verschil vind ik heel groot in deze winkel." Hiermee duidt ze op de paspoppen met maat XS die naast de curvy paspoppen staan.

Olcay
Lees ook:
Olcay en Ruud alweer uit elkaar

Het hele item kijk je hier terug.

Ophef om de curvy paspoppen van Nike

05:27