Entertainment

Ronnie Flex reageert fel op vaderschap roddels

10 juni 2019 17:10 Aangepast: 10 juni 2019 17:31
Beeld © ANP

Rapper Ronnie Flex heeft voor eens en altijd korte metten gemaakt met alle vaderschap roddels die over hem de ronde doen. Realityster Nikki Ros zou in verwachting zijn van de rapper. Daar is ze echter op teruggekomen. Op Instagram laat de rapper weten direct al te hebben geweten dat het ongeboren kind niet van hem is.

"Aan het einde van de dag wist ik dat het niet zo was"

"Aan het einde van de dag wist ik dat het niet zo was en daarom reageerde ik ook niet tot nauwelijks", schrijft Ronnie bij een screenshot van een WhatsApp gesprek. "Het was wel een schok voor mijn familie en vrienden en voor wat ik het belangrijkste vind voor de moeder van mijn pasgeboren kind. Alsof we die stress kunnen gebruiken juist nadat we het zo goed en voorbeeldig doen met het co-ouderschap."

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ronnie Flex ontkent EOTB-Nikki zwanger te hebben gemaakt

De rapper is in december vorig jaar voor de eerste keer vader geworden. Zijn dochtertje Nori Dua werd op de wereld gezet door Wafae Kefi, ook wel bekend als de 24-jarige dj Wef. Nikki Ros, bekend van Ex On The Beach: Double Dutch stelt dat ze in december vorig jaar het bed deelde met de rapper en daarbij zwanger raakte. Het management liet gelijk al weten dat dit niet zo is en ook Ronnie laat nu weten dat hier niks van waar is. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore