Entertainment

Donny Roelvink getuige diefstal Arnold Schwarzenegger

07 juni 2019 22:03 Aangepast: 07 juni 2019 23:00
Beeld © Instagram @donnyroelvink

Uitgerekend Donny Roelvink blijkt getuige te zijn geweest van, volgens de maatstaven van de entertainmentwebsite TMZ, Amerikaans 'breaking news'. Donny duikt namelijk op op beelden die vrijdagochtend zijn gemaakt van Arnold Schwarzenegger kort nadat zijn bodyguards met een taser wisten te voorkomen dat de fiets van Arnold werd gestolen.

Donny Roelvink is een week op vakantie in Los Angeles en was na een nacht doorhalen en anderhalf uur slaap alweer vroeg uit de veren. Op zijn Instagram Stories staat een selfie van Don en Arnold, die hij in de vroege ochtenduren tegenkwam. "Ben ik even blij dat ik er vroeg bij was", schrijft hij bij de selfie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Bodyguards Arnold Schwarzenegger betrappen fietsendief

Wat de Roelvink-telg zich waarschijnlijk niet beseft is dat hij prijkt op beelden die de Amerikaanse website presenteert als breaking news. Op de beelden is namelijk de fietsendief te zien nadat die door beveiligingsmedewerkers van Arnold is getaserd vanwege zijn poging om zijn goudkleurige mountainbike te stelen.

Op de beelden is niet alleen de afloop van het incident te zien, maar ook de geslaagde poging van Donny om een selfie met de voormalige Hollywoodacteur en gouverneur van Californië te scoren, vlak voordat de 'Governator' wegfietste met zijn bodyguard.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Donny Roelvink showt zijn bizarre transformatie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore