Entertainment

EOTB-Lena trekt zich niets aan van haters in nieuwe videoclip

07 juni 2019 18:11 Aangepast: 07 juni 2019 18:13
Beeld © YouTube-kanaal Kill Your Darlings

Lena, bekend van Ex on the Beach, is terug met een nieuwe track: Tik Tak. In het provocerende nummer wil de 'zangeres' duidelijk maken dat ze zich niets aantrekt wat van anderen van haar vinden en haalt ze uit naar de media.

In het zwoele hip-hop nummer haalt de artieste de controversie van de afgelopen tijd aan. Zo rapt ze onder andere over die keer dat ze betrapt werd met lachgas achter het stuur, en een aantal auto's ramde. In de video is een fragment te horen over het desbetreffende moment, waarna Lena zingt: "Ja, ik crash met de bumper. In de club ga ik laag en ik pak al m'n saaf, doe niet bitches." Een andere opvallende zin is: "Ik zet het zo in trilstand, ik tril, schat. Ik draai met die wasserette. Grote was, kleine was, estafette."

Maar tussen alle straattaal wil ze vooral laten weten dat ze zich weer volledig focust op het maken van muziek.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

EOTB-Lena zingt over pinpas in nieuwe single 'Swipe Het'

Maar niet iedereen kan haar nieuwe track waarderen. "Op snelheid 1.25 klinkt het wat beter", laat iemand achter op YouTube. Een ander zegt: "Lena stop met muziek maken" en "Ik had toch zo gehoopt dat ze serieus was toen ze bleef zeggen dat ze niet bekend wilde worden en niet van de spotlight hield."

Tik Tak is de opvolger van Swipe Het en Fouilleren. Haar eerste single verscheen in maart en heeft meer dan miljoen weergaven op YouTube.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore