Entertainment

Is Simon Cowell de nieuwste Love Island UK-deelnemer?

07 juni 2019 11:22
Beeld © Getty Images

Eens in de zoveel tijd komen er nieuwe deelnemers op Love Island. En deze keer lijkt er wel een heel opvallende nieuwe man bij te zijn gekomen. Fans van de Britse variant van het liefdesprogramma zijn ervan overtuigd dat X Factor-jurylid Simon Cowell in het huis is ingetrokken.

Love Island UK gaat helemaal los dit jaar. Opvallend is dat er in één aflevering een onvoorziene gast in de villa is te zien. Het lijkt er namelijk op dat niemand minder dan Simon Cowell de nieuwste bewoner is. Tijdens de aflevering van gisteravond viel het kijkers op dat de sportende man wel erg leek op de X Factor-man. 'Simon' had zijn standaard coupe en pilotenbril op, terwijl hij aan het gewichtheffen was. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kaj en Moïse geven je alle ins and outs over Love Island

Helaas! Het blijkt om een na-aper te gaan. Callum Macleod blijkt de man in kwestie te zijn. Fans drukken hem dus ook op het hart om deze look voortaan achterwege te laten. Simon is immers een 59-jarige en de Love Islander slechts 28. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island krijgt in Nederland nieuwe voice-over

Love Island is een programma waarin kandidaten op zoek gaan naar ware liefde. Er is ook een Nederlandse variant die dagelijks wordt uitgezonden om 20:30 uur op RTL 5 en altijd terug te kijken is op Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore