Entertainment

Koningshuis deelt lief vakantiekiekje van Beatrix

06 juni 2019 18:03 Aangepast: 17 juni 2019 15:35
Beeld © RVD/Jeroen van der Meyde

De koninklijke familie is tegenwoordig te vinden op social media en dan vooral op Instagram. Geregeld krijgen hun volgers een kleine update over de werkzaamheden van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun telg, maar zelden van prinses Beatrix.

"Ruim veertig jaar geleden bracht Koning Willem-Alexander al eens een bezoek aan Ierland"

Het koninklijk huis besloot hier eventjes verandering in te brengen door een kleine 'throwback' te delen. Hierop is te zien hoe prinses Beatrix en haar man Claus, samen met hun zonen en een neefje, in Ierland zijn. De familie deelt de foto op Instagram, omdat Willem-Alexander en Máxima volgende week woensdag een staatsbezoek van maar liefst drie dagen brengen aan het land. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zo verliefd zien we Willem-Alexander en Máxima niet vaak

“Volgende week woensdag begint het driedaagse staatsbezoek aan Ierland", schrijft het account met de zoete foto. "Ruim veertig jaar geleden bracht Koning Willem-Alexander al eens een bezoek aan Ierland. In 1978 was hij met zijn ouders, Prinses Beatrix en prins Claus, broers en neef Carlos (zoon van Prinses Irene) op vakantie in het Ierse dorp Sneem." Bovendien laat het koningshuis zien een tikkeltje modern te zijn met de hashtag #tbt, wat doelt op 'Throwback Thursday'. Hierbij deel je een foto uit de oude doos op een donderdag, precies wat het koninklijk huis nu heeft gedaan. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore