Entertainment

Jim Bakkum ondergaat extreme make-over

06 juni 2019 17:47
Beeld © Instagram @jimbakkum

Het is een nieuwe dag en een nieuwe look voor Jim Bakkum. Tijdens de opnames van Onze Jongens in Miami ondergaat de zanger een wel heel extreme make-over voor zijn rol in de film.

Fans krijgen een heel andere kant te zien van Jim. "Lekker ding, hè?!", schrijft de zanger bij een foto van hem in vrouwenkleding. Als je één foto verder swipet, kun je zien hoe de andere castleden hetzelfde hebben gedaan. "In Onze Jongens in Miami maken de jongens allerlei avonturen mee, waaronder dit", legt de oud-Idol-finalist uit. Ook is hij fan van de make-over die zijn collega's hebben doorstaan. "Zijn ze niet schattig?", vraagt Jim. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eva van de Wijdeven naast Jim Bakkum in vervolg Onze Jongens

De mannen zijn in Miami voor de opnames van het vervolg op Onze Jongens, een film die in 2013 uitkwam. De romantische komedie gaat over mannen die bij een klusbedrijf werken, maar om extra te verdienen besluiten te gaan strippen. Dit keer neemt het avontuur hen mee naar Miami, waar ze blijkbaar als vrouw verkleed moeten gaan. Jim kondigt aan dat er "een korte vlog" aan komt, waarin "de making-of van deze draaidag" wordt uitgelegd. 

Onze Jongens in Miami wordt ergens in 2020 uitgebracht. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore