Ga naar de inhoud
Entertainment

Wendy en Erland genieten van quality time bij Marco Borsato

Beeld © ANP

Ondanks de nodige kreukels in hun huwelijk waren Wendy van Dijk, Erland Galjaard en dochtertje Lizzy gisteravond aanwezig bij de afsluiting van Marco Borsato's concertreeks in de Kuip. "Wat mogen we met z’n allen toch ongelooflijk trots zijn op jou, hoe jij mensen roert en meeneemt in een rollercoaster van emoties", schrijft de presentatrice ontroerd op Instagram.

"Dank je wel Marco voor de persoon die je bent en wat je ons allen keer op keer brengt"

Op het kiekje uit Rotterdam staat het gezin te genieten van de klanken van Marco Borsato. Hoewel het drietal met hun rug naar de camera staat, straalt het geluk ervan af. "Wat een avond", deelt de presentatrice nog altijd onder de indruk. "Verdriet, geluk en liefde. Je weet mensen altijd te verbinden met je muziek. Geliefdes, vreemden, uiteindelijk wordt het één bubbel van liefde voor elkaar. Dank je wel Marco voor de persoon die je bent en wat je ons allen keer op keer brengt."

Huwelijksproblemen
Lees meer:
Huwelijksproblemen Wendy en Erland nog steeds gesprek van de dag

Hoewel het huwelijk van de twee al een tijdje in zwaar weer zit, besloten ze zich woensdagavond toch als gezin te presenteren. Begin 2019 kwam het stel met een statement dat bevestigde dat er scheurtjes in hun huwelijk zaten. "Hoewel we verder niet op geruchten zullen ingaan, kunnen we wel laten weten dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert, omdat hij daar ook werkt", luidde deze.

De twee zijn nog altijd niet gescheiden en proberen samen nog tot een oplossing te komen. Wendy en Erland kregen in 2007 een relatie en trouwden vier jaar geleden op Ibiza.