Entertainment

Familie Froger geeft update over Alpe D'HuZes

06 juni 2019 13:56 Aangepast: 06 juni 2019 15:11
Beeld © Rene Froger

Het hele gezin van René Froger is aanwezig om geld in te zamelen tijdens de Alpe D'HuZes. De familie roept met deze actie op om te doneren voor kankeronderzoek. Met bijna negentig duizend euro is hun inzameling al een behoorlijk succes.

Aan RTL Boulevard hebben de Frogers exclusief een aantal foto's doorgestuurd van hun avontuur. Hieruit blijkt dat alle gezinsleden aanwezig zijn bij de Alpe D'HuZes. Zoon Didier besloot op het laatste moment toch maar mee te gaan, waardoor het nu echt een familieaangelegenheid is geworden. René, Natasja en hun telgen proberen op deze manier geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Dit gaat het gezin aardig af, zo is er nu al bijna 90.000 euro opgehaald voor het goede doel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

René Froger: 'Gordon niet welkom bij jubileum van de Toppers'

Het gezin is opgedeeld in twee teams: De Toppers en de Toppers 2. Een groep mag maximaal bestaan uit tien deelnemers, maar ze waren in totaal met zijn vijftienen gegaan. Op het laatste moment besloot zoon Didier ook nog aan te sluiten. Daarnaast fietst oud-wielrenster Leontien van Moorsel ook mee in het team. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

René Froger emotioneel door ontvangst erepenning

Donateurs zijn meer dan welkom op de site van René. Hier kunnen geldstorters zelf bepalen hoeveel ze willen bijdragen, maar vanaf een bedrag van vijftien euro maak je kans op een prijs. En dat zijn er nogal wat. Zo maak je onder andere kans op een vakantie voor twee naar Curaçao, een jaar lang rijden in een Smart, een koelkast met je eigen (of die van René) afbeelding erop, VIP-tickets voor De Toppers 2020 en een privé-optreden van Danny Froger. Word hier donateur!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore