Mis niets van Love Island

Kaat ontroostbaar na exit Love Island: 'Het afscheid was heftig'

06 juni 2019 08:32 Aangepast: 06 juni 2019 10:22
Beeld © Love Island

Het huis heeft bepaald: Vinnie en Kaat moeten als eerste de villa van Love Island verlaten. Iets wat de Vlaamse schone Kaat nog maar amper kan bevatten. "Het Love Island avontuur zit erop voor mij", schrijft ze verslagen op Instagram na de uitzending van gisteravond.

"Ik ga alle andere Islanders enorm hard missen en hoop oprecht dat ze hun ware liefde vinden"

De blondine was deel van de eerste tien singles die de villa mochten betreden. Maar ondanks dat ze zich opstelde voor alle jongens, zat haar match er niet bij. Ook het nieuwe mannelijk schoon in de villa deed haar niet veel. "Jammer genoeg zat mijn match er niet tussen", laat ze teleurgesteld weten via Instagram. Maar wat ze misschien nog wel het allerergst vindt aan haar vertrek is het afscheid nemen van de andere Islanders. "Ik ga alle andere Islanders enorm hard missen en hoop oprecht dat ze hun ware liefde vinden."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

7x waarom Love Island je nieuwe favo programma is

Ze gaat vooral de meiden missen. "Iedereen stond altijd klaar voor elkaar en we gunden elkaar allemaal het allerbeste. De vele complimenten, luisterende oren en ondersteundende woorden maakten mijn ervaring bijzonder fijn. Het afscheid was heftig, maar de meiden hebben me allerlei souveniertjes meegegeven zodat ik hen toch nog bij me heb. I’m rooting for you girls!"

Gelukkig staat Kaat er niet alleen voor, ze is namelijk overspoeld met berichtjes laat ze weten. "Ik ben overdonderd door de reacties (op een positieve manier). Oprecht bedankt iedereen."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Love Island-Melany en Adriana Lima hadden zusjes kunnen zijn

Wel wil ze nog even iets rechtzetten: “Ik heb nooit interesse gehad in Martin en dit wist iedereen in de villa”, waarbij ze doelt op de kleine woordenwisseling die ze had met Sebastiana. “Sebi en ik zijn supergoede vriendinnen en achteraf begreep ze ook dat ik haar en Martin als voorbeeld stelde in een standpunt dat ik uitte, maar dat ik nooit met hem wou koppelen.” Integendeel zelfs: Kaat vindt de twee hét perfecte koppel. “Ik vond hen ook een supergoede match”, schrijft ze.

Meer weten van Kaat? Houd dan RTL Boulevard goed in de gaten...

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore