Mis niets van Love Island

Dit zijn de eerste afvallers van Love Island

05 juni 2019 21:39 Aangepast: 05 juni 2019 21:39
Beeld © RTL

Zoals fans gewend zijn van de Britse variant, moet er af en toe afscheid genomen worden van de deelnemers van Love Island. Het publiek heeft gestemd en de allereerste afvallers van de Nederlandse versie zijn...

"De andere jongens hebben meer potentie om hun ware liefde te vinden in de villa."

Drie koppels kregen de minste stemmen van de kijkers: Kaat en Noah, Vinnie en Melany en Denzel en Aleksandra. De overige deelnemers moesten beslissen welke twee personen uiteindelijk naar huis werden gestuurd. Na een heftig overleg kwamen de deelnemers dan toch tot een beslissing. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Martin heeft een dubbelganger

Love Island neemt afscheid van Kaat en Vinnie. De keuze voor Vinnie viel voor de meisjes op Vinny, omdat "de andere jongens meer potentie hebben om hun ware liefde te vinden in de villa." De mannen besloten Kaat naar huis te sturen, omdat "de andere twee hun match al hebben gevonden en zij niet." Hun tijdelijke wederhelften Melany en Noah blijven achter.

Het was een emotioneel moment voor Vinnie en Kaat. De twee moesten gelijk hun spullen pakken en de villa verlaten. Hoe het hierna verder gaat met de deelnemers kun je dagelijks bekijken op RTL 5 vanaf 20:30 uur én bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore