Entertainment

Donald Trump ontkent kwaad bloed met Britse royals

05 juni 2019 17:33 Aangepast: 05 juni 2019 17:33
Beeld © Getty Images

Tijdens Donald Trumps bezoek aan het Verenigd Koninkrijk ging hij ook in gesprek met Piers Morgan. Hierin werd gevraagd of de Amerikaanse president zijn opmerkelijke uitspraken over Meghan Markle heeft besproken met prins Harry.

In gesprek met Piers voor het programma Good Morning Britain liet Donald zich uit over zijn opmerkingen over Meghan Markle en of dit ter sprake kwam tijdens zijn gesprek met prins Harry. "We hebben het er niet over gehad", meent de Amerikaanse president. "Ik wilde het wel, maar het is zo verdraaid door de media. Als je terugkijkt wat ik heb gezegd, zie je dat ik iets heel anders heb gezegd." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Meghan geen spat veranderd door huwelijk'

Meghan vertelde tijdens de verkiezingen van 2016 dat ze naar Canada zou verhuizen als Donald écht president zou worden. "Ik wist niet dat zij zó naar was. Ik hoop dat het goed gaat met haar", reageerde Trump vorige week op haar uitspraak in The Sun. Nu komt hij terug op zijn uitspraken. "Die krant vertelde me wat ze had gezegd en dat is gefilmd. En ik zei: 'Ik wist niet dat ze zij zo akelig was.' Ik noemde haar niet akelig." 

"Ik zei alleen dat ze akelig deed over mij", legt Donald uit. "En ik wist eerst helemaal niet dat ze akelig over me had gedaan. Maar ze was gemeen over mij. En dat is prima dat ze gemeen was, maar ik mag niet gemeen doen over haar en dat heb ik dus ook niet gedaan." Verder is de president alleen maar lovend over de prinses. "Ze doet het geweldig en ik hoop dat ze geniet van haar leven. Ik denk dat ze heel aardig is." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Donald Trump showt nieuwe coupe

Tijdens zijn bezoek heeft Donald ook kennisgemaakt met Harry. Toch bleef de prins aan de andere kant van de kamer toen de Amerikaanse president en de pers aanwezig waren. "Volgens mij is hij een fantastische vent", vertelt Donald. "De koninklijke familie is heel aardig." Ook was hij uitgenodigd voor een staatsbanket in Buckingham Palace samen met zijn vrouw Melania. "Dat was behoorlijk ongelooflijk met de koningin, want zij is een geweldige vrouw." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore