Entertainment

Jennifer Lopez schittert in jurk vol kristallen

04 juni 2019 14:16
Beeld © Getty Images

Tijdens de CFDA Fashion Awards ging alle aandacht naar de 49-jarige Jennifer Lopez, die in een gigantische oranje jurk aan kwam. De Ralph Lauren-creatie zat onder de kristallen, maar liefst 43 duizend waren op het crop top-onderdeel van de jurk geplakt.

"Mode is heel belangrijk voor me"

Jennifer en haar afgetrainde lijf maakten hun entree in een opvallende oranje jurk. Natuurlijk was ook verloofde Alex Rodriguez aanwezig, die in een zwart pak op de achtergrond bleef. Het was namelijk een belangrijke avond voor J.Lo. De zangeres werd geëerd met de Icon Award tijdens de CFDA-uitreiking, waarbij zo'n 500 modeontwerpers voor haar hebben gekozen. En dat heeft voornamelijk te maken met haar samenwerking met grote modehuizen als Gucci, Versace en Oscar de la Renta. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochtertje Jennifer Lopez heeft gouden keeltje

"Het is heel bijzonder voor me om hier te zijn", legt Jennifer uit. "Mode is heel belangrijk voor me. Vroeger verknipte ik mijn truien en broeken, zodat ik eruit zou zien als Madonna, Janet Jackson of Cyndi Lauper." Op Instagram deelt de zangeres nog een close-up. "Oranje is het nieuwe zwart", vertelt J.Lo. "Zo dankbaar en vereerd dat ik deze Award vanavond ontvang. Dankjewel Ralph Lauren voor deze fantastische jurk!" 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore