Entertainment

Kylie Jenner is nu 'professioneel vlogger'

04 juni 2019 11:27 Aangepast: 04 juni 2019 11:33
Beeld © YouTube-kanaal Kylie Jenner

Hoe ziet een dag in het leven van Kylie Jenner eruit? Fans weten nu eindelijk het antwoord, want de reality-ster heeft besloten haar bestaan vast te leggen via YouTube.

"Ik wilde jullie een glimp geven van hoe een normale dag er voor mij uitziet"

Kylie's dag vond voornamelijk plaats in haar Kylie Cosmetics-kantoor. Fans krijgen te zien hoe de reality-persoonlijkheid haar beslissingen maakt over haar make-upproducten. Daarnaast onthult ze in de video dat er een samenwerking aankomt met Kendall, de enige van haar zussen waarmee ze nog niet eerder producten op de markt heeft gebracht. Ook dochtertje Stormi krijgt een glansrol in de vlog. Zo is te zien hoe ze door het kantoor van haar moeder scheurt in een elektrisch autootje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner met spoed naar ziekenhuis met dochter

"Ik wilde jullie een glimp geven van hoe een normale dag er voor mij uitziet", schrijft Kylie bij de video. "Jullie wilden mijn nieuwe kantoor zien, maar toen leek het me leuk om alles vanaf het moment dat ik wakker word te delen. Dus neem ik jullie mee mijn huis in, mijn kledingkast, mijn fotoshoots en nog veel meer. Er komen nog meer videos aan!" Bovendien kondigt de jongste 'self-made' miljardair ter wereld op Twitter aan dat ze nu 'professioneel vlogger' is en dat betekent dat fans nog een hele hoop filmpjes kunnen verwachten de komende tijd. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Kylie Jenner komt binnenkort met eigen babymerk'

Hoewel Kylie aankondigt dat dit het begin is van haar vlog-carrière wist ze hiervoor al furore te maken via YouTube. De reality-ster was destijds tijden niet te zien en er deden maandenlang geruchten de ronde dat ze zwanger zou zijn. De aankondiging van de geboorte van haar dochtertje Stormi deed ze (onder andere) door het plaatsen van een uitgebreide video van haar zwangerschap. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore