Entertainment

Dit is de officiële trailer van seizoen 3 La Casa De Papel

03 juni 2019 16:00 Aangepast: 03 juni 2019 16:06
Beeld © Netflix

Fans van de Spaanstalige Netflix-serie La Casa de Papel hebben 19 juli gemarkeerd in hun agenda. Op die dag begint namelijk het langverwachte derde seizoen van de populaire serie. Liefhebbers verwachten veel van het nieuwe seizoen, maar worden alvast getrakteerd op een nieuwe trailer.

Precies een maand geleden werd al een teaser van het nieuwe seizoen gedeeld, maar het gaat nu om de officiële trailer van seizoen 3.

We zien dat de professor een telefoontje krijgt: een van de leden van de band is gevangen genomen. Om hem te redden en de geheime verblijfplaats van alle andere overvallers te beschermen, moet iedereen weer bij elkaar komen om een nieuwe overval uit te voeren. De grootste overval ooit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

La Casa de Papel dropt nieuwe teaser

La Casa de Papel is de populairste niet-Engelstalige Netflix-serie wereldwijd. In mei 2017 debuteerde de serie op de Spaanse zender Antena 3, waarna Netflix er een bewerking van maakte. Die verscheen in december van datzelfde jaar wereldwijd op de streamingdienst. Het tweede deel werd vorig jaar gepubliceerd.

Het derde seizoen van de serie is vanaf 19 juli te zien op Netflix. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore