Entertainment

Marco Borsato blikt terug op succesvolle concertreeks

03 juni 2019 15:57
Beeld © Instagram @borsato

Marco Borsato zet de hele Kuip op zijn kop met zijn concerten. Vier van de vijf optredens zitten erop, dus blikt de zanger even terug op de succesvolle reeks tot nu toe.

"Ik heb zo van jullie genoten"

"Met een kop koffie aan het nagenieten van gisteren", schrijft Marco bij een serie foto's van de concerten. "Het moest een concert worden voor generaties van toen en nu en de middagshow was er bij uitstek één voor kinderen en ouders." Al zijn grote hits kwamen voorbij tijdens het festijn. "Ik heb zo van jullie genoten en wil iedereen van de organisatie bedanken voor de hulp bij het warme weer, want wat was het zweten!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marco Borsato en Davina Michelle bundelen krachten met Armin

Tijdens de concerten kwamen er vrienden van Marco het podium op. The Voice-winnaar Maan, Lil' Kleine, Davina Michelle, André Hazes, Armin van Buuren, DI-RECT en Diggy Dex passeerden de revue. Maar het belangrijkste voor de zanger zijn toch de fans. "Ik ben ongelofelijk blij met de mooie recensies op de show in de Kuip, echt waar! Maar de aller-, allermooiste recensies zijn die van jullie blije gezichten op Facebook en Instagram."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marco Borsato staat voor lastige keuze in The Voice Kids

Het laatste concert in de reeks Marco Borsato: De Kuip vindt plaats op woensdag 5 juni in Rotterdam. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore