Entertainment

Raymond van Barneveld viert de liefde in Italië

03 juni 2019 14:32 Aangepast: 03 juni 2019 14:32
Beeld © Instagram @raybar180

Begin mei genoot een dolverliefde Raymond van Barneveld van een vakantie op Ibiza met zijn nieuwe liefde, de Engelse Julia Evans. Inmiddels zijn de tortelduifjes in Italië, in Florence welteverstaan.

Raymond van Barneveld is opnieuw zijn hart verloren sinds de scheiding van zijn ex-vrouw Silvia, met wie hij 25 jaar getrouwd was. De succesvolle darter werd na de breuk al snel gespot met een andere vrouw, die later zijn nieuwe vlam Julia bleek te zijn.

Hoewel Barney eerst nog mysterieus deed over zijn nieuwe liefde, mag nu iedereen weten hoe verliefd hij is. En aangezien liefde door de maag gaat, trakteren de tortelduifjes elkaar op al het lekkers dat Italië te bieden heeft. Op Instagram laat de darter al zijn fans meegenieten van zijn geluk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Raymond van Barneveld krijgt groots afscheid in Amsterdam

Het liefdeskoppel bezocht ook de wereldstad Rome. En natuurlijk mocht een bezoekje aan de Trevifontein, de bekendste fontein van Rome, en het Colosseum niet ontbreken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Raymond van Barneveld kon verlies slecht verwerken

Barney en zijn ex Silvia zouden al eerder besloten hebben uit elkaar te gaan en hun breuk in alle rust hebben voorbereid. Toch bereikte het nieuws de media pas nadat hij werd betrapt met een andere vrouw, zoals te zien was in de Britse krant The Sun.

"Ze waren tot de conclusie gekomen dat het niet meer werkte, maar hadden op dat moment geen haast", meldde zijn manager eerder. "Voor Raymond en Silvia hoefde een scheiding zeker niet op stel en sprong. Een overval, vorig jaar zomer in de woning van de Van Barnevelds, en de nasleep daarvan zette de breuk op een lager pitje."

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore