Entertainment

Zijn Geordie Shore-Chloe en Sam weer samen?

03 juni 2019 11:01 Aangepast: 03 juni 2019 11:02
Beeld © Instagram @chloegshore1

Heel Engeland staat op zijn kop: het lijkt erop dat Geordie Shore-koppel Sam en Chloe de liefde weer een kans geeft. De twee werden de afgelopen dagen samen gefotografeerd. Dat kan volgens fans maar één ding betekenen: ze zijn weer samen!

Begin mei maakten de 23-jarige Chloe Ferry en de 23-jarige Sam Gowland bekend een punt achter hun relatie te hebben gezet. Reden van de onverwachte break-up? Geldzaken. Volgens het Engelse blad The Sun kon Sam het niet handelen dat zijn liefje een stuk populairder was op social media, en meer deals binnenhaalde. 

Maar hoewel de twee officieel geen stel meer zijn, worden ze wel nog altijd veel gefotografeerd. Zo werden ze afgelopen zaterdag nog hand in hand gespot in Newcastle. Dat was niet de eerste keer. Na hun break-up werden ze samen vastgelegd op vakantie in het Spaanse Magaluf.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Geordie Shore-Chloe en Sam uit elkaar

Hun samenzijn komt als een verrassing, want eerder die dag maakte de blondine nog bekend niet terug te keren in Geordie Shore vanwege haar band met Sam. "Nee, ik ga niet terug in het huis dit seizoen sorry", schreef ze op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Geordie Shore-ster Marnie is zwanger van eerste kind

Chloe en Sam begonnen in oktober 2017 te daten, nadat Sam beroemd werd in de realityshow Love Island. In de show datete hij kortstondig collega Georgia Harrison. Sam ontmoette Chloe toen hij deelnam aan de MTV reality-show Geordie Shore. De vonk sloeg snel over. Ondanks de geruchten dat Samen en Chloe uit elkaar waren, gingen de twee afgelopen oktober samenwonen.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore