Entertainment

Teen Mom-Jenelle en man 'in therapie' om voogdij terug te winnen

01 juni 2019 15:57 Aangepast: 01 juni 2019 16:14
Beeld © Instagram @j_evans1219

Het zijn roerige tijden voor Teen Mom's Jenelle Evans en haar echtgenoot David Eason. De twee liggen al tijden onder vuur, omdat David de familiehond heeft gedood. Hierdoor zijn ze de voogdij over hun kindjes verloren. Het stel gaat nu in therapie om het weer terug te winnen.

Jenelle en David gaan de strijd tegen de rechtbank aan en hebben besloten in therapie te gaan, zodat ze weer de voogdij over hun kinderen kunnen terugwinnen. De negenjarige Jace was al onder de voogdij van oma Barbara, maar ook de vierjarige Kaiser en tweejarige Ensley zijn nu uit huis geplaatst. 

View this post on Instagram

Pool is open. 😜💦

A post shared by Jenelle Evans (@j_evans1219) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Jenelle en David voogdij over kinderen kwijt

Het stel zou volgens bronnen van TMZ nu in relatietherapie zitten, maar ook zich hebben opgegeven voor ouderschapslessen en David krijgt een psychiatrische evaluatie naar aanleiding van het incident. Dit zouden allemaal eisen van de rechter zijn geweest, mochten de twee weer de voogdij willen krijgen. 

Eerder kondigde Jenelle nog aan een scheiding te overwegen, maar dat plan lijkt niet door te gaan. David had haar haar hond Nugget namelijk gedood, al deed hij dat volgens hemzelf om hun dochtertje te beschermen. De TMZ-bronnen melden dat de twee nog altijd erg verliefd zijn en door deze heftige periode willen komen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Jenelle vecht voor voogdij over kids

MTV heeft het gehad met Jenelle en kondigden haar ontslag bij het programma aan. Ondanks deze tegenvaller zal de Teen Mom zich focussen op haar make-uplijn en andere werkzaamheden. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`