Entertainment

Temptation-Laura en Roger zetten opnieuw punt achter relatie

01 juni 2019 12:32 Aangepast: 01 juni 2019 12:54
Beeld © RTL

Het is voorbij tussen Roger en Laura, kondigt het stel aan op Instagram. Dit komt na het nieuws dat ze direct na Temptation Island al uit elkaar gingen en vervolgens toch weer een poging samen waagden. Het is de tweede keer dat het over is voor het koppel.

"Ik ben er eigenlijk totaal niet voor om het weer openbaar te brengen"

De aankondiging van de breuk werd geïnitieerd door Laura, meldt Roger in zijn Instagram Story. "Ik ben er eigenlijk totaal niet voor om het weer openbaar te brengen", laat de Temptation-deelnemer weten. Maar zijn voormalige vlam wilde het zo en daarom ging hij er in mee. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Laura: 'Het is een keuze waar ik achterstond'

"Weer duizenden artikelen waar al de aandacht op ons is gericht", gaat hij verder. "Weer mensen die er iets positiefs/negatiefs over gaan zeggen… Dus ik sta er niet achter." Maar Roger doet dit voor Laura "zodat er in de verdere maanden geen onduidelijkheid bij de mensen ontstaat wanneer Laura een nieuwe relatie openbaart of ik."

Roger begrijpt wel waarom Laura het zo wil. "Als ‘bekend persoon’ kan je rap in een situatie komen die niet eens klopt, dus in dat opzicht is het misschien beter dat we dit weer openbaar communiceren. Voor de rest heeft Laura het gewoon gezegd zoals het is: we zijn goede vrienden en dat voelde voor ons beiden het beste aan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Roger: 'Laura is best wel een seksbeest'

Inmiddels is Laura onvindbaar op social media, waar zij haar aankondiging van de breuk ook bekend maakte via haar Instagram Story. De Temptation-deelneemster deelde hetzelfde sentiment als haar ex. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore