Entertainment

Natasja brengt ode aan René Froger op jubileum

31 mei 2019 16:16 Aangepast: 31 mei 2019 16:28
Beeld © Instagram @natasjafroger

Het is een bijzonder weekend voor René Froger. De zanger kreeg de Andreaspenning van Amsterdam voor zijn inzet voor goede doelen en zijn supergroep De Toppers viert hun 15-jarige jubileum. Genoeg reden voor vrouwlief Natasja om een ode aan haar man te brengen.

"Ben zo ontzettend trots op je, lieve schat"

Natasja is enorm trots op René en deelt op Instagram een lief bericht voor hem. "Vanavond is mijn allerliefste verrast met een hele hoge onderscheiding, namelijk de Andreaspenning van de stad Amsterdam. Zeer terecht", schrijft de presentatrice.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

René Froger ontvangt Andreaspenning voor inzet als ambassadeur

"Hij zet zich al 30 jaar met ziel en zaligheid in voor allerlei goede doelen", gaat ze verder. "Vóór maar nog veel vaker achter de schermen. En al 15 jaar genieten honderd duizenden mensen van 'zijn kindje' het geweldige Toppers-festijn."

Het is niet alleen de onderscheiding die haar raakt, maar ook gewoon hoe René is. "Ben zo ontzettend trots op je, lieve schat", zegt Natasja tegen haar man. "Ik weet hoe je elke keer je hele ziel en zaligheid erin stopt. En dat je nooit nee zegt als mensen jou om iets vragen. Je bent zo’n mooi en PUUR mens. Hou zielsveel van je." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore