Entertainment

Octavia Spencer super scary in horror Ma

30 mei 2019 17:27 Aangepast: 30 mei 2019 18:21
Beeld © Universal Pictures International

Ze won de Oscar voor beste actrice in een bijrol in The Help en was genomineerd voor haar rollen als wiskundige en personeelschef bij de NASA in Hidden Figures. Maar in de nieuwe horrorfilm Ma laat Octavia Spencer zich van een andere kant zien en zorgt ze gegarandeerd voor kippenvel.

Misschien ken je Octavia Spencer van haar bijrol als de assertieve huishoudster Minny Jackson in de dramafilm The Help. Vergeet die rol. Want in deze nieuwe horrorfilm is ze doodeng en jaagt ze je de stuipen op het lijf. De actrice kruipt voor de thriller in de rol van Sue Ann, die in een rustig stadje in Ohio woont. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Trailer nieuwe horrorfilm 'MA' bezorgt je kippenvel

Als op een dag tiener Maggie, die net in de stad is komen wonen, aan Sue Ann vraagt om wat drank voor haar en haar vrienden te kopen, grijpt ze haar kans. Ze biedt de jongeren aan een drankje in haar kelder te komen doen, maar ze heeft wel een paar strenge huisregels: niet vloeken, nooit naar boven gaan en ze moeten haar ‘Ma’ noemen.

Al snel verandert de gastvrijheid van Ma in een obsessie en wat volgt is een afgrijselijke nachtmerrie. Bekijk de trailer hieronder... als je durft.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mensen onwel door Netflix-thriller The Perfection

Ma is nu te zien in de bioscoop.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore