Entertainment

Caroline Tensen legt uit waarom steun Nacht van het Kind nodig is

28 mei 2019 20:04 Aangepast: 28 mei 2019 20:08

De Internationale Dag van het Kind is zaterdag en daarom organiseren vier kinderhulporganisaties de 'Nacht van het kind' voor álle kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden. Caroline Tensen omarmt dit prachtige doel.

Niet kunnen slapen vanwege je handicap, omdat je ernstig ziek bent, nooit naar school kan of een onveilig thuis hebt. Wereldwijd liggen miljoen kinderen wakker van de meest uiteenlopende problemen. Daarom komt RTL Boulevard in actie voor de Nacht van het Kind op 1 juni.

De hele week zal er geld worden opgehaald voor kinderen in nood. Ook zetten verschillende bekende Nederlanders zich in om geld in te zamelen voor dit goede doel. Vandaag zet John Williams zijn beste beentje voor. De presentator ging namelijk langs bij Sjaak Zwart om een wel heel bijzonder item op te halen. De voetballegende heeft namelijk een Ajax-shirt aangeboden met handtekeningen van de gehele sterrenselectie van de club uit succes seizoen 2018-2019. Van Frenkie de Jong tot Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech en Dušan Tadić. Dit unieke spelersshirt is een collectors item voor iedere Ajax-fan die dit legendarische seizoen nooit meer wil vergeten. Doe hier een bod en steun daarmee het goede doel. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bied mee op dit collector's item

Met jouw bod steun je de Nacht van het Kind. De Nacht van Het Kind is een initiatief van vier hulporganisaties (Kika, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind) die voor het eerst hun handen ineenslaan voor kinderen in nood. Wereldwijd liggen miljoenen kinderen wakker vanwege hun handicap, omdat ze ernstig ziek zijn, nooit naar school kunnen of vanwege hun onveilige thuissituatie. Wij roepen daarom zo veel mogelijk Nederlanders op om 1 juni tijdens de Nacht van Het Kind wakker te blijven en geld in te zamelen voor kinderen in nood. Om al die kinderen weer een goede nachtrust te geven en ze kind te laten zijn.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore