Entertainment

Sylvie en Rafael vieren verjaardag van zoontje Damián

28 mei 2019 18:24 Aangepast: 29 mei 2019 12:33
Beeld © ANP

Het is een vrolijke dag voor het voormalige stel Sylvie Meis en Rafael van der Vaart. Hun zoontje Damián is vandaag dertien geworden en dat vieren ze op Instagram.

"Je bent de liefde en het geluk van mijn leven!"

Sylvie en haar ex-man Rafael hebben heel wat te vieren. Damian, hun zoontje, blaast vandaag dertien kaartjes uit! "Mijn prachtige jongetje wordt vandaag 13", schrijft de glamourpoes op Instagram. "Van harte gefeliciteerd, Damián. Je bent de liefde en het geluk van mijn leven! Ik voel me elke dag gezegend dat ik jouw mama ben." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Sylvie heeft weer een nieuwe liefde'

Bovendien deelt Sylvie een Instagram Story waarin te zien is dat het feestje een voetbalthema heeft. Zo zijn er een Ajax-taart en een heleboel cadeautjes voor de jarige job. Papa Rafael feliciteert zijn kroost ook via social media. "Heel veel liefde voor mijn jarige zoontje", schrijft de voetballer bij een fotocompilatie van Damián. "De tijd vliegt." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis van de buis gehaald voor 26-jarige

Sylvie liet onlangs weten bewust haar zoon niet op Instagram te laten zien, maar daar lijkt ze nu weer van afgestapt te zijn. "Mijn zoon Damián heeft de foto gemaakt. Ik plaats geen foto's van hem op Instagram, vanwege zijn privacy", schreef ze bij een foto van haar eigen verjaardag. Hiermee leek ze zich te richten op haar ex-man die wél eens in de zoveel tijd foto's van Damián plaatst. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore