Ga naar de inhoud
Entertainment

Gemoederen lopen hoog op tijdens Mr. Frank Visser doet uitspraak

Beeld © SBS Mr. Frank Visser doet uitspraak 23-05-2019

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op. Deze week gaan de twee naar Delfgauw, waar twee buurtjes een nogal 'vliegende' kwestie hebben...

Buurvrouw Annet wordt helemaal kierewiet door de vogels van haar buurvrouw Nel. En het gaat niet om een klein vogeltje, haar buurvrouw heeft namelijk tien fluitende valkparkieten én twintig(!) normale parkieten. En dat zorgt bij Annet voor slapeloze nachten. Ze is er dan ook helemaal klaar mee en schakelt, ten einde raad, de heren in. 

Senioren
Ook leuk:
Senioren vallen elkaar lastig bij Mr. Frank Visser doet uitspraak

Maar volgens buurvrouw Nel is juist Annet de schuldige en moet ze zich niet zo aanstellen. "Ze is er toch zelf komen wonen", aldus Nel. De vogelliefhebster deelt al 40 jaar lief en leed met haar vogeltjes, en ze is niet van plan ze zomaar weg te doen. Daarnaast zijn ze een herinnering aan haar overleden man.

Nel beweert ook dat het juist buurvrouw Annet is geweest, die ervoor gezorgd heeft dat ze nóg meer zijn gaan fluiten. Aangezien zij haar geliefde vogeltjes heeft natgespoten met een waterpistool. Iets wat buurvouw Annet na wat wikken en wegen inderdaad toegeeft. 

ZIEN:
Ook leuk:
ZIEN: Viktor Brand deelt geestige blooper

Inmiddels is het conflict totaal uit de hand gelopen en hebben de buren elkaar zelf aangevallen. Hoogste tijd dus dat Mr. Visser een einde maakt aan al het gekwetter.

Burenruzie
Lees ook:
Burenruzie loopt compleet uit de hand bij Mr. Frank Visser

Mr. Frank Visser, even rechtvaardig als altijd, sluit uiteindelijk een compromis met de dames. Helaas voelt het wel als een nederlaag voor buurvrouw Nel. Buurvrouw Annet hoeft enkel dubbele ramen aan te schaffen, maar Nel moet aan de bak. Ze moet namelijk de valkparkieten wegdoen en de rest terugbrengen naar tien. Ook moet ze zorgen voor een beter hok, zodat de vogeltjes hun rust kunnen pakken.

Zoals gebruikelijk smult ook Twitter weer van het programma.

Emoties
Lees meer:
Emoties lopen weer hoog op in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kijk de uitzending van gisteravond hier terug.

Bron: RTL Boulevard