Ga naar de inhoud
Entertainment

Josje: 'Nooit zoveel likes gekregen als mijn baby-aankondiging'

Beeld © Instagram @josjecoos

In de &C-special Oh Baby! geeft een handje vol bekende moeders zich letterlijk en figuur bloot over het moederschap. Onder hen ex-K3'tje Josje Huisman. En verrassend, haar nieuwe leven als mommy-influencer bevalt haar wel.

"Een baby is eigenlijk het beste nieuws wat er is"

"Een baby is eigenlijk het beste nieuws wat er is", vertelt de zangeres in een korte video voor het blad. "Ik heb nog nooit zoveel likes gekregen als op mijn baby-aankondiging.” Inmiddels staat de teller van het bewuste kiekje op 66.297 likes.

Ondanks al die virtuele knuffels kiest ze er heel bewust weinig foto's van haar kleintje te delen op Instagram. Inmiddels staat de teller op zeven, maar overal is het mannetje onherkenbaar. "Op een of andere manier kunnen je foto’s overal terecht komen en het gaat nooit meer weg.” Volgens Josje is dat nu al het geval. “Als we nu zijn naam googlen, dan staat elk ding wat ooit over hem gezegd is al online. Dat gaat nooit meer weg. Ik vind dat een beetje een beangstigende gedachte momenteel.”

De zangeres legt de beslissing in de kleine handjes van Kamari zelf. “Ik denk dat ik hem later misschien zelf laat kiezen.” Josje geeft haar baby veel keuzevrijheid. Zo mag het ventje ook zelf meebeslissen over zijn dieet.

Josje
Lees meer:
Josje Huisman openhartig over lichaam na zwangerschap

Voormalig K3-lid Josje Huisman maakte afgelopen zomer bekend in verwachting te zijn van haar vriend Cle Gyimah. Op Eerste Kerstdag beviel ze van haar engeltje, een jongetje met de naam Kamari. De 33-jarige blondine is sinds 2017 samen met haar liefde.

Gert
Lees ook:
Gert Verhulst: ‘Nooit stilgestaan bij kortere rokjes Josje’