Ga naar de inhoud
Entertainment

Ex Whitney Houston woedend op Chris Rock

Beeld © Getty Images

Bobby Brown is woedend op Chris Rock, nadat hij volgens Bobby een zeer misplaatste grap over zijn overleden ex-vrouw Whitney Houston op social media maakte.

“Ik dacht dat je een vriend van de familie was”

Chris Rock postte een foto-meme op Instagram waarop de zangeres te zien is met een verveelde blik en een zonnebril op. De tekst erbij was: "Ik, zittend in een vergadering die net zo goed met een email afgehandeld had kunnen worden." Het was echter het commentaar dat Chris onder de foto gaf waarover de ex van Whitney boos is. "Schiet op, ik moet crack roken", grapte hij.

Bobby reageerde op de foto, die inmiddels offline gehaald is. "In deze periode waarin de kracht van vrouwen juist zo belangrijk is, kies jij ervoor om onze QUEEN belachelijk te maken!!!" Later voegde hij er nog aan toe: "Ik dacht dat je een vriend van de familie was."

Chris
Lees ook:
Chris Rock toegevoegd aan cast Fargo

De grappenmaker kreeg ook veel commentaar van Whitney-fans, die zijn opmerking 'smakeloos' vonden. Whitney Houston kampte tijdens haar leven met een drugsverslaving, waarvoor ze meerdere malen werd opgenomen in een afkickkliniek.

Chris
Lees ook:
Chris Rock trakteert vreemden op etentje